Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz TOBB Konferans Salonunda Gerçekleşen Mesleki Eğitim İstişare Toplantısına katıldı…

04 Şubat 2022, 16:24

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanı Sn. Dr. Mahmut ÖZER’ in teşrifleriyle TOBB Konferans Salonunda “Ulusal Eğitime Katkı Protokol Töreni” gerçekleştirildi. Ayrıca söz konusu törenin ardından “ Mesleki Eğitim İstişare Toplantısı “ düzenlendi.

81 ile 81 okul kampanyasında son noktaya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), eğitimde yeni bir projeye imza attı.

Gerçekleştirilen, Tören ve İstişare toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz katıldı.

Program sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz MEB Bakanı Hemşehrimiz Sayın Prof.Dr. Mahmut Özer'le bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.