Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Bekir Eken Odamızı Ziyaret Etti

22 Mart 2022, 13:27

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Bekir Eken Turhal Şube Yönetici Bülent Acar ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’i ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M. Erdem Ural ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin’inde hazır bulunduğu ziyarette Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Bekir Eken Ziraat Bankasının kurumsal faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bilgi verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’de Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Bekir Eken Turhal Şube Yönetici Bülent Acar’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek üyelerimizin finansman kaynaklarına rahat erişimi ve Kredi Garanti Fonu (KGF) destekleri hakkında beklenti ve taleplerini iletti.

Karşılıklı görüş alış verişi devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.