Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun…




01 Nisan 2022, 11:45

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Ramazan Ayının başlaması münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Çenesiz mesajında İslam Âlemi’nin özlemle beklediği Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.   

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz mesajında:

“İslam Âlemi’nin özlemle beklediği, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı; manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliği pekiştiren, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği günlerdir.

            On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, insanlığı karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, böylece insanlık için yeni bir dönemin başladığı mübarek bir aydır.

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan, dinimizce taşıdığı önemin yanı sıra, sosyal hayatımızda da en önemli yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı dönemdir.

Bu atmosferin bütün güzelliklerinin tüm aylara yayılarak yaşanmasına,  kazandığımız bütün güzel hasletlerimizi bundan sonra da sürdürerek, bugünümüz ve yarınımızın da daima mutlu kılınmasına, varsa kırgınlıkların son bulmasına vesile olması en büyük temennimizdir. 

Bu vesileyle tüm üyelerimizin ve hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam Âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.