Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan Odamızı Ziyaret Etti…




11 Kasım 2022, 18:22

Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan beraberinde Ak Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Emin Kısmet, Turhal İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri birlikte odamızı ziyaret ederek Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Yönetim Kurulu ile Meclis Üyelerimizi tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

            Meclis Başkanımız Osman Atılgan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Ak Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Emin Kısmet, Ak Parti Turhal İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun ile İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatı üyelerine nazik ziyaretleri teşekkür etti.

            Ziyarette ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Üyelerimizin kamu ve özel banka kredilerine erişiminin kolaylaştırılması noktasında düzenleme yapılması, Turhal Organize Sanayi Bölgesi, şehrin gelişimi için yapılması gereken çalışmalar ile üyelerimizin karşı kaşıya kaldıkları sorunların çözümü ile ilgili talep ve çözüm önerilerini Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan’a iletti.

            Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.