Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurulu TOBB ETÜ’de Gerçekleşti.




02 Haziran 2023, 19:03

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 79. Genel Kurul'da yapılan seçimde, 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.​

30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenen TOBB 79.Genel Kurulunda odamızı Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan ve Odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’nda, 365 Oda/Borsa Başkanı ve delegelerin oyları ile Başkanlık görevine yeniden seçilen Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.