TOBB Genel Kurulu'nda Oda ve Borsalar Arasında TOGG Çekilişi Yapıldı.

02 Haziran 2023, 20:06

TOBB'un 79. Olağan Genel Kurulu kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'nde, TOGG marka makam aracı talep eden oda ve borsalar arasında çekiliş yapıldı. Çekiliş sonucunda Oda ve Borsalar arasında 134. TOGG Odamızın oldu.

Düzenlenen çekilişte Meclis Başkanımız Osman Atılgan, 293 oda ve borsa arasında ilk etapta teslimi yapılacak olan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili gururumuz TOGG Marka makam aracı için 134 numaralı, şans topunu çekti.

"Şehrimize ve üyelerimize hayırlı olsun"

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili gururumuz TOGG’u aldıkları için duydukları memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, "Cumhuriyetimizin 100. yılında TOBB'un 79. Olağan Genel Kurulu kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni sonrası gerçekleştirilen TOGG çekilişine katıldık. Meclis Başkanımız Osman Atılgan şans topunu çekerek odamız 134.sırada 1 adet TOGG almaya hak kazandı. Şehrimize ve üyelerimize hayırlı olsun”dedi.