Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Turhal Kaymakamı Ali Gökay ile birlikte Turhal Makine Fabrikası’nı Ziyaret Etti…

21 Haziran 2023, 17:12

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Turhal Kaymakamı Ali Gökay ile birlikte Turhal Makine Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Turhal Makine Fabrikası Müdürü Yavuz Karaduman, Türk-İş İl Temsilcisi Nurullah Alpat ve diğer fabrika yetkililerinin eşlik ettiği ziyarette, fabrikada gerçekleştirilen üretimler ve yürütülen faaliyetler Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Kaymakam Ali Gökay’a, tesisler gezdirilerek bizzat yerinde anlatıldı.

Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Turhal Kaymakamı Ali Gökay ve beraberindekiler Turhal Makine Fabrikası Müdürü Yavuz Karaduman’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.