Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun




28 Ekim 2023, 18:54

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ayten mesajında:

“Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk Milletinin büyük bir vatanseverlik ve kahramanlıkla kazandığı istiklal mücadelesi sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne ulaşmanın gurur ve coşkusu içerisindeyiz.

Aziz milletimizin fedakâr evlatlarının en çetin şartlar altında verdiği destansı mücadele sonucunda bize bıraktıkları bu eşsiz armağan ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesi ile birlikte ilelebet var olacaktır.

Cumhuriyet; muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma kararlığımızın, istikbale olan inancımızın, çocuklarımız adına aydınlık umutlarımızın adı olmaya devam edecektir.

Türkiye bugün her zamankinden daha güçlü, daha kudretlidir. Cumhuriyetin getirdiği kazanımlarla birlikte çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerleyen devletimiz, tam bağımsızlık hedefine uygun olarak her alanda büyük gelişmeler kaydetmiş, dünyanın en güçlü ve saygın ülkeleri arasındaki yerini almıştır.

İnanıyorum ki köklerinden beslenen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesillerin azmi ve çalışkanlığı sayesinde ülkemiz her alanda her geçen gün daha da güçlenmeye, gelişmeye ve kalkınmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, ve aziz şehitlerimizi rahmet dilekleriyle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla  anıyor, tüm halkımızın ve üyelerimizin Cumhuriyet Bayramı kutluyor saygılarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun.”ifadelerine yer verdi.