Turhal Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Çınar Odamızı Ziyaret Etti…

24 Kasım 2023, 15:12

Turhal Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Çınar beraberinde Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Uygun ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Turhal Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Çınar, dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e bilgiler verdi. Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Vatanımız için canları pahasına mücadele etmiş şehitlerimizi bir kez daha rahmetle andıklarını ve millet olarak şehit ve gazilerimize olan minnet borçlarının çok büyük olduğunu ifade etti ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Karşılıklı, görüş alışverişi ile devam eden ziyaret sonunda Turhal Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Çınar, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e ay-yıldızlı bayrağımızın tablosunu hediye etti.