Odamız Yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Öztürk’ü Ziyaret Etti...

28 Kasım 2023, 17:20

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan beraberlerinde, Yönetim Kurulu Üyemiz Mesut Aydın, Meclis Üyelerimiz Emre Oruç ve Arif Ayan ile birlikte Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Nevzat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, ilçe ekonomisi ve oda çalışmaları hakkında Emniyet Müdürü Nevzat Öztürk’e bilgiler verirken görevinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Nevzat Öztürk’de Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Meclis Başkanımız Osman Atılgan ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı dilek ve temenniler ile son buldu.