KADIN GİRİŞİMCİLER’DEN ODAMIZA ZİYARET...

19 Aralık 2023, 15:27

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tokat İl Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten'i ziyaret ettiler.

Eylül ayı içerisinde yapılan seçimler sonrası görevlerine başlayan, Tokat İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vesile Keşkek Güler beraberinde Başkan Yardımcıları Betül Kılınç, Elif Burcu Açıkgöz, Özlem Köknar, Hatice Tekin Banaz, Kurul Üyeleri Aynur Şengör, Türkan Göy ve Hatice Altunsoy ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerini, makamında ağırlayan  Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kurul üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi.

Karşılıklı görüş alışverişi devam eden ziyaret, dilek ve temenniler son buldu.