Oda Başkanlarından Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Yalçın Bekler’e Ziyaret…

22 Şubat 2024, 22:36

11 Şubat tarihinde gerçekleştirilen Seçimli olağanüstü genel kurulun ardından tekrar Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Yalçın Bekler’e Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Elitaş, Turhal Madeni Eşya, Elektrik, Elektronik, Teknisyenleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Poyraz, Giyim, Mensucat ve Deri İşleri Sanatkârları Odası Başkanı Serkan Atalayın, Turhal Kahveciler, Berberler, Kuaförler ve Otelciler Odası Başkanı Fatih Aksu, S.S. Turhal Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Dişli ve Meclis Üyemiz Emre Oruç ile birlikte Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve oda başkanları Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Yalçın Bekler’i tebrik ederek, görevinde başarılar dilediler. Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Bekler’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanlarına teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile sona erdi.