"Hayat Boyu Öğrenme Haftası" sergisi açıldı




04 Haziran 2024, 19:41

Turhal Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda eğitim alan kursiyerler, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, yıl boyunca hazırladıkları ürünlerini sergiledi.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında, Turhal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen açılış programına Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, Turhal Belediye Başkanı M.Erdem Ural, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfullah Topuk, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Yzb. Burak Dügeroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Öztürk, diğer protokol üyeleri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, konuşmalar ve halk oyunları gösterileri ile devam etti. 

Konuşmalar ve halk oyunları gösterilerinin ardından serginin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, Turhal Belediye Başkanı M.Erdem Ural, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve diğer protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesilerek, Halk Eğitimi Merkezi usta öğretici ve kursiyerlerin kendi emekleriyle hazırladıkları sergide yer alan ürünler hakkında bilgiler aldılar.