Kurban Bayramımız ve Babalar Günü Kutlu Olsun!




15 Haziran 2024, 16:11

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, “Kurban Bayramı” ve “Babalar Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların manevi değerlerin öne çıktığı özel ve önemli günler olduğunu belirten Ayten mesajında:

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Bu müstesna günde sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını,  üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.

            Her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan ‘Babalar Günü’ nü bu yıl ‘Kurban Bayramı’ ile birlikte kutluyoruz. 

Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştirerek göstermektedirler.

            Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tüm Turhallı hemşerilerim ile üyelerimizin ‘Kurban Bayramı’nı ve ‘Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor,  Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum.”ifadelerine yer dedi.