YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!




31 Aralık 2023, 17:29

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak üyelerimiz ile hemşerilerimizin yeni yılını kutlarken, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Ayten mesajında şunları kaydetti:

“Hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı tatlı hatıraları ile 2023 yılını geride bırakırken, iyilik ve güzelliklerin daha fazla olmasını umut ettiğimiz 2024 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Her yeni yıl, daha güzel günlere, mutlu ve huzurlu yarınlara ulaşmamızı sağlayacak yeni başlangıçları ve fırsatları da beraberinde getirmektedir. Bu anlamda 2024 yılının sevgi, barış ve hoşgörü duygularının hâkim olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Hiç şüphesiz, son yüzyılın en büyük depremleri olarak kayıtlara geçen 6 Şubat’ta yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremler ve 7 Ekim’den bu yana Gazze’de yaşam hakları elinden alınan masum insanların yaşadıkları ve terör saldırıların da yitirdiğimiz kahramanlarımızın acıları yüreklerimizi alev alev yakmış ve tarihin unutulmaz sayfalarında yerini almıştır.

Ayrıca, şanlı ecdadımızın ve kadim tarihimizin bizlere mirası olarak dünyanın neresinde olursa olsun masum ve mazlumlara her zaman destek olan, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayarak ikinci yüzyılı’na adım attığımız bu dönemde her alanda büyük atılımlar gerçekleştiren ülkemizin, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacağına, bölgesinde ve dünyada çok daha etkin bir konuma geleceğine olan inancımız tamdır. Bizler de bu inançla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli üyelerimiz olmak üzere, Turhallı hemşerilerimizin  2024 yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyor; yeni yılın ilimize, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve iyilikler getirmesini diliyorum.