Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Odamızı Ziyaret Etti...

02 Ocak 2024, 21:37

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Odamızı ziyaret etti.

Beraberin de Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, Turhal İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Öztürk ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Yader Yaylacı ile birlikte odamızı ziyaret eden  Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz A.İhsan Ayan, Mesut Aydın, Erol Dişli ve Murat Solmaz tarafından karşılandı.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nu İlçemiz de ve odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek odamız çalışmaları, faaliyetleri ve ilçemizin sosyo-ekonomik durumu hakkında bilgiler verdi. Vali Hatipoğlu'da, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik konukseverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Yönetim Kurulu üyelerimiz ile de bir süre sohbet eden Tokat Valisi Numan Hatipoğlu 'na ziyaretleri anısına Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, odamız tarafından basımı gerçekleştirilen ilçemizin ilk Müftüsü H.Mustafa Bilgen tarafından Osmanlıca kaleme alınan ve günümüz Türkçesine çevrilen "Tarihi Süreçte Turhal" ve Turhal Şeker Fabrikası Kurucu Müdürü Muammer Tuksavul tarafından kaleme alınan “Doğudan Batıya ve Sonrası” kitaplarını hediye etti.

Karşılıklı görüş alışveriş ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.